Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 15 de juny del 2011

Una acció contundent del poble

L’acció dels joves (i altres persones) del moviment del 15 de Maig prop del Parlament el dia 15 de juny, de no deixar passar els diputats, de manera que alguns van haver d’arribar en helicòpter i altres en furgons policials, va estar molt bé (exceptuant les poques coaccions que hi va haver), i mereix una càlida felicitació.

Ja està bé que es facin abusos i abusos i abusos, protegits per una democràcia podrida, que justifica lo injustificable, i que vagin passant anys i anys en una situació (no solament la de la crisi, sinó de molt abans), de clara impunitat en la defensa dels privilegis d’una sèrie de mala gent, i la privació i el sofriment de moltes persones. Finalment ha d’arribar un dia que el poble digui Prou!, fins aquí hem arribat!

Que es dificulti l’entrada al Parlament un dia que s’ha d’aprovar (de fet s’ha de començar a discutir) un Pressupost que estableix retallades en sanitat, educació, serveis socials, etc., cosa injusta de totes totes, aquesta petita molèstia està de sobres justificada per la cadena d’abusos presents i previstos.

Aquests diputats, al cap i a la fi, han estat elegits mitjançant una democràcia perversa, de gent manipulada cada dia, cada dia, pels diariots i les televisionotes, amb una opinió pública “fabricada” pel dia a dia de la manipulació, l’engany i la justificació de coses injustificables.

Ja portem molts anys que les queixes i les crítiques no són escoltades, que s’actua amb una impunitat escandalosa, davant la inèrcia popular, quan no la prevaricació de votar opcions de dreta que són perjudicials. Calia que un dia el poble, sobretot la joventut, reaccionés.

Antoni Ferret