Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 21 de desembre del 2015

Comentaris a les eleccions



Amb el 97 per 100 dels vots escrutats (i pensant que no variarà) tenim:  POSITIU: 1)  La suma de PP i Ciutadans  no podrà governar (que era el gran PERILL). 2)  Podemos supera àmpliament Ciutadans. 3) A Catalunya guanyem nosaltres (no sols la nostra candidatura, sinó el conjunt de l’esquerra).    NEGATIU: 1)  La suma de les esquerres no supera la suma de les dretes. 2) El PP treu més de 117 escons, i per tant tindrà minoria de bloqueig (de cara a la nova Constitució).  3) IU només treu 2 escons.

Els treballadors i les treballadores catalans han votat com cal, tal com s’escau de fer a treballadors i treballadores, de manera digna. No així a la resta d’Espanya, on s’ha produït un resultat vergonyós, entre els partits polítics, orientats al bon govern de la societat, i les organitzacions extremistes (d’extrema dreta), orientades a la destrucció social. Quina vergonya!!!

La classe treballadora espanyola és molt desagraïda. Molt desagraïda amb IU, el partit que més ha fet per ella i que més ha sofert repressió i marginació.

Podemos va començar de manera molt lletja: amb arrogància, com si ells fossin els únics, els bons, els qui havien de salvar la pàtria, i tots els altres (tots) fossin dolents. Les eleccions els han posat al seu lloc, com un partit més, entre altres, i amb els mateixos problemes. Només han guanyat a Catalunya, on han fet les coses bé, tal com ho haurien d’haver fet a la resta d’Espanya: ajuntant-se a la resta de l’esquerra.