Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 23 de desembre del 2017

L'enorme responsabilitat dels companys/es de la CUP


La gran responsabilitat dels companys i companyes de la CUP està a entregar, o evitar-ne l'entrega, Catalunya a una banda de mafiosos i malvats, que, en els darrers anys:

1) Han abandonat a la seva sort, durant anys i anys, milers de persones i famílies que no tenien ingressos (per falta de feina i subsidi acabat).

2) Quan s'ha promogut una ajuda per a aquestes persones, durant tres anys han fet tot lo possible per endarrerir-ne l'aprovació parlamentària, tot i que era una cosa urgent.

3) Entre ells i els seus cosins germans anteriors, han tingut (fins ara) la sanitat i l'ensenyament 5 anys retallats. I per ells/es, segur que hi podrien estar 20 o 30 anys més.

4) Han apujat molt fortament les taxes universitàries, fent que un bon nombre d'estudiants no hagin pogut continuar.

5) Es van negar rotundament a apujar els impostos a les rendes altes, l'any passat, quan la CUP ho demanava per corregir les anomalies anteriorment descrites.

(Això per citar els casos més flagrants. N'hi ha més.)

És incomprensible que un gran munt de persones desinformades els hagin votat, i que alguns, fins i tot, els anomenin "legítims". Legítims????

Companyes i companys, si estimeu Catalunya (els catalans i les catalanes), i sé molt bé que l'estimeu MOLT, no la vengueu, ni amb el vostre vot ni amb la vostra abstenció, a aquesta colla de mala gent.