Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 22 de desembre del 2017

L’esperança de la CUP


Més enllà de les consideracions de partit, d’ideologies, d’independències, etc., pensant en termes de les persones, que és lo que hauria de ser,  retinguem dues dades bàsiques: Uns 900.000 votants han donat suport a aquells que havien maltractat les persones, sobretot les més perjudicades (sense  feina, sense subsidi..., deixant-les abandonades a la seva sort). Aquest és el llast veritable de Catalunya, lo que no deixa avançar el país per una via humanista.

Enfront, les dues opcions que posem les persones per davant de tot, tenim cap a mig milió de persones votants. Moltes menys. És clar que, aquesta vegada, molta gent ha votat per la seva "salvació" com a espanyols . O sigui que  aquest mig milió podria ser bastant més. Però ara no ho sabem.

Avui, la clau principal és veure què faran els companys/es de la CUP, si continuaran donat suport a la Màfia catalana o hi trencaran d’una puta vegada. Aquest  és, avui, el gran repte de Catalunya: amb la Màfia o contra la Màfia.


Expresso tres desitjos: 1) Que els companys i companyes trenquin amb aquesta gent que ha fet tant de mal a les persones. / 2) Que aquesta mala gent no se’n surtin. / 3) Que, a partir d’ara, relativitzat el gran mur que ens dividia, Comuns i CUP confluïm cada vegada més en un esforç comú, en una via humanista.