Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 16 d’abril del 2013

Això és un poble!



El poble de Veneçuela. Continuar votant la candidatura revolucionària, la que representa els seus veritables interessos. Fins i tot per damunt de la desaparició del líder carismàtic, cosa secundària.

Aquesta continuïtat és fonamental. Perquè l’evolució del capitalisme al socialisme, que és un procés, i un procés llarg, només pot ser a base d’una molt llarga tongada de continuar votant les forces revolucionàries i partidàries del canvi.

En contraposició, si un poble vota adés esquerra, adés dreta, el que passa és que els petits canvis que s’han produït durant 4 (o 8) anys després es perden en els 4 (o 8) anys següents. I així no s’avança en el canvi decisiu. 

El poble de Veneçuela és un autèntic poble. Com ho són el de Bolívia o el d’Equador. Com ho és el d’Euskadi. Desgraciadament (i ho dic amb dolor) a Catalunya no tenim un poble. Ni a Espanya. Tenim una massa de gent, en gran part venuda al capitalisme, que vota coses rares, que introdueix malgoverns, que fan males polítiques, que fan patir la gent normal.

Antoni Ferret