Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 1 de maig del 2019

Allò que va cagar el dimoni


Lo més podrit de la púrria mundial, allò que va cagar el dimoni, sempre girant al voltant dels grans nuclis financers, fa 5 anys que roba (de maneres modernes i sofisticades) i boicoteja el país, l'economia, el poble i el Govern de Venezuela. Aquesta actitud va provocant, cada any que passa una mica més, situacions de necessitat entre la gent del país, no pas tan greus com es diu, però déu 
n'hi do.

Els pseudoperiodistes d'arreu, els qui s'arrosseguen per fer uns quants calerons més, diuen que aquestes situacions de necessitat (que, a més a més, les fan més grosses), les quals tots sabem que són causades pels seus patrons, són degudes a la incapacitat del Govern del país. També ho diu així un Govern estranger molt potent, el qual té l'obsessió que a aquest Govern se l'ha de «tombar».
Per què, se l'hauria de tombar? La «veritat»:   1) Perquè no faci una política social i popular com aquella que va fer (quan va poder, ara ja no).  /  2) Perquè els ricatxos del país puguin tornar a tenir els grans beneficis que tenien abans, a costa de la misèria.  / 3) Perquè les grans empreses nord-americanes puguin intervenir decisivament en l'explotació del petroli del subsòl de Venezuela.  

Els pseudoperiodistes diuen que el Govern de Venezuela és una dictadura. I tots els diaris i totes les televisions del país són privats i cada dia critiquen el Govern. I un senyor pren unes actituds que, si les prengués a Espanya, aniria de dret a la presó o a l'exili, com tots hem vist, i allí es passeja, entra i surt del país, com si res. Dictadura de Xauxa.

 És important tenir present que no es tracta només del Govern nord-americà, sinó també d'altres, fins i tot (una mica, no massa) del Govern espanyol. Aquests governs no diuen que se l'hagi de tombar, sinó que s'han de fer noves eleccions, perquè les que es van fer no valen. Les eleccions es van fer quan tocava (més ben dit, es van avançar,    a petició de l'oposició). I se'n van pactar les condicions entre Govern i oposició, amb la mediació del company Rodríguez Zapatero, un altre president de la regió i un representant del papa. I es van posar d'acord, i, quan s'anava a firmar, una part va rebre una telefonada d'un Govern estranger, manant que no firmés. També els va manar que no hi participessin. I no hi van participar. I... ara... alguns governs, entre ells l'espanyol, diuen que s'han de repetir perquè no van ser legals...