Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 28 d’octubre del 2017

Després de la Maltempsada


Una República molt il·lusionant per a molts, sobretot per als joves, i que a mi m’hauria escindit en dues la meva consciència catalano-espanyola, però que ha durat poques hores. Ja n’hi ha prou.

Tornem a la realitat. La realitat de la Catalunya dels catalans i les catalanes, amb els seus problemes i els seus drets. La Catalunya de la unió i no de la divisió. Tots els treballadors i treballadores catalans junt amb els treballadors i treballadores de tot Espanya, formant una unió indestructible, de cara a conquistar la justícia i el benestar per a “tots i totes”.

Haurem de ser governats pel PP, dos mesos. És horrible!! És una cosa que s’ha provocat, però ja no els ho retraurem mai més. Ja és cosa del passat, i de mal recordar. Passarem aquests dos mesos (sobretot, sobretot!, que es pagui la Renda garantida) i ho trampejarem com puguem.

I ara preparem-nos per votar, i votar bé. Amb un bon programa, com ara: 1) Derogar la declaració d’independència. / 2) Recuperar immediatament “totes” les competències arrabassades el 2010. / 3) Demanar massivament un indult general per a tots els impugnats durant tot el període del procés independentista. / 4) Pagar íntegrament la Renda garantida de ciutadania. / 5) Recuperar el pressupost i el personal de 2010 en la sanitat, l’ensenyament i els serveis socials (el mateix any 2018).

I vejam si, per fi, després de tants anys, podem tenir un Govern que “governi”. Per exemple: ¿un Govern PSC-Comuns, amb el company Iceta com a president?