Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 27 de gener del 2018

Impedir la formació de "governs"

Una de les tasques més importants que ara com ara sembla que està impulsant la Màfia mundial (grans financers, bancs i afins, i òrgans de poder polític d’alt  nivell) és dificultar la formació de governs que puguin respondre a necessitats i decisions populars. No fos cas que el seu “ordre” fos entorpit per mesures econòmiques indegudes.

 El moviment econòmic està orientat a la satisfacció dels màxims dirigents, de l’elit, sobretot financera, i, per a això, es procura que les classes populars estiguin “controlades” amb mesures que restringeixin les seves capacitats de decisió, de consum i, especialment, de formació de majories que puguin governar.

No és pas que aquesta dedicació sigui nova, sinó que la formació de majories polítiques favorables a millorar les condicions populars i a distribuir millor la riquesa ha sigut sempre un objectiu prioritari. Però sembla com si darrerament hi hagués un esforç especial.

Per exemple, i entrant en un terreny de conjectures, de coses que no es poden demostrar precisament perquè es desenrotllen de manera secreta i amagada, semblen estranyes les coses que van passar l’any 2016 a Espanya, i que van impedir la formació d’un Govern espanyol normal.

L’actuació de persones com la presidenta d’Andalusia i un expresident espanyol, ja sospitós per altres qüestions, va ser realment “autònoma”? Va respondre solament a opinions pròpies d’aquestes persones? És possible. Però sembla estrany... Sembla estranya la coincidència entre les maniobres per a entorpir la formació d’un govern d’orientació més progressista, i la necessitat que en teníem per causa de situacions de necessitat i de desgovern.

I ara mateix, a Catalunya, la tremenda insistència, d’actituds i circumstàncies, aparentment fortuïtes, a repetir un govern bussiness friendly, un govern contrari a tota reforma de les circumstàncies econòmiques adverses per a la població, és realment una cosa autònoma, més enllà dels interessos independentistes, que aquests sí que ho són?


És una cosa que fa pensar.