Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 13 de gener del 2018

Indecisió negativa


Avui s'havien de fer reunions de la direcció de diversos partits catalans.  De cara a enfocar les passes a fer els propers dies.  El panorama és bastant negatiu, per la manca de decisions, però, sobretot, perquè no se surt de la tònica "oficial".

Crec que la societat catalana està psicològicament dividida per la meitat, i de manera greu. I si es forma un Govern que sigui tot ell d'una sola tendència, això pot perpetuar, i potser fins i tot empitjorar, la divisió.

Sembla que ens convindria un Govern en el qual figuressin un partit important de cada un dels dos blocs. O dos, si calia. I sense el PDECat. Aquest Govern no agradaria a ningú, però tothom se'l podria sentir una miiiica seu.

I que aquest Govern es dediqués intensament a reconstruir la societat destruïda aquests darrers anys tan dolents en tots els sentits. Potser  en un parell d'anys el país podria fer una altra cara. Les persones vivint amb una dignitat suficient, i molta gent encara emprenyada els uns amb els altres, però ja d'una manera més relaxada.

Si el partit més antic de Catalunya no canvia la seva posició actual, malament rai.